Élő:

Choupo-Motingtól függ Szalai Ádám jövője

Szalai Ádám, a német Schalke 04 magyar csatára és a csapat edzője Jens Keller
Schalke's head coach Jens Keller (L) embraces Schalke's striker Adam Szalai (R) after the German first division Bundesliga football match Hertha BSC Berlin vs Schalke 04 in Berlin on November 2, 2013. Hertha BSC lost 0:2 against Schalke 04. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER MATCH. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
Vágólapra másolva!
A Bild szerint a Schalke lemondott Szalai Ádámról, és már meg is találta a helyettesét. A kameruni Eric-Maxim Choupo-Moting pótolhatja a magyar csatárt, ha meg tud egyezni a klubbal.

Ha Eric-Maxim Choupo-Moting befejezi a vb-szereplést a kameruni válogatottal, utána a Schalkéhoz igazol - írja a Bild német napilap.

A Schalke tavaly nyáron 8 millió euróért igazolta le Szalait a Mainzból, de a magyar csatár egy idény alatt 28 Bundesliga-mérkőzésen csak 7 gólt szerzett, nem tudta kiszorítani a kezdőcsapatból Klaas-Jan Huntelaart. Szalai évi 2 millió eurót keres, ez megnezítheti az eladását, mert ennyit nem tud akármelyik csapat fizetni. Horst Heldt klubmenedzser szerint ezért mielőbb lépnie kell a Schalkénak az ügyben.

Eric-Maxim Choupo-Moting a Mainz játékosa, éppen itt játszott korábban Szalai. A kameruni támadót állítólag a Roma és az Inter is kinézte magának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!