Minden pénzt megérne a MU-nak a világbajnok védő

179338264 CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL FULL LENGH ACTION Arsenal's French striker Olivier Giroud (L) vies with Borussia Dortmund's German defender Mats Hummels during the UEFA Champions League Group F football match between Arsenal and Borussia Dortmund at t
Arsenal's French striker Olivier Giroud (L) vies with Borussia Dortmund's German defender Mats Hummels during the UEFA Champions League Group F football match between Arsenal and Borussia Dortmund at the Emirates Stadium, north London, on October 22, 2013. AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
Vágólapra másolva!
Ami nem jött össze a Manchester Unitednek nyáron, azt a téli átigazolási szezonban újra megpróbálja a klub, amely rekordnak számító összeget is hajlandó lenne kifizetni Mats Hummelsért.

A világbajnok német válogatott védőjét a Barcelonával és a MU-val is összeházasították a nyáron, aztán maradt minden a régiben, és az idényt Dortmundban kezdte. A Guardian nevű lap azt írja, a MU képes lenne Hummelsért olyan összeget fizetni, amelyet védőért még nem tettek le Angliában, jelenleg Eliaquim Mangala a csúcstartó, akit 32 millió fontért vett meg a Manchester City a Portótól.

Peter Woodward, a United ügyvezető alelnöke ugyan azt mondta, hogy olyan kiszemeljeik vannak, akiknek a megszerzésére csak nyáron van reális esély, de a klub az előző két átigazolási szezon végére is tartogatott egy-egy nagy fogást, Radamel Falcao és Juan Mata is az utolsó pillanatokban akadt horogra. A Dortmund tehát számíthat arra, hogy az angolok bejelentkeznek a védőért, de a Guardian szerint az Arsenal és a Barcelona sem tett még le arról, hogy magához édesgesse.

Ha összejönne a MU terve, akkor Giroud-val (balra) a PL-ben is találkozhatna Hummels Forrás: AFP/Adrian Dennis

Van Gaal Hummels mellett a Roma holland középpályását, Kevin Strootmant is figyeli, aki a világbajnokságról keresztszalag-szakadása miatt lemaradt, de már újra bevethető állapotban van, és csapata Torino elleni győzelme alkalmával pályára is lépett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!