A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Gareth Bale semmi pénzért nem eladó

511785519 PORTRAIT
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale sits on the bench during the UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs Liverpool FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 4, 2014. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke kedden kijelentette: semmi pénzért nem adná el Gareth Bale-t, az együttes walesi futballistáját.

A klub első embere többek így reagált - a Marca című sportnapilapnak nyilatkozva - azokra az értesülésekre, melyek szerint a Manchester United és a Chelsea is szeretné megszerezni a villámgyors szélsőt, akiért közel 100 millió eurót fizetett tavaly a Real Madrid.

"Ahogyan Cristiano Ronaldo nélkül, úgy Gareth Bale nélkül sem tudom elképzelni a Real Madridot. Semmiféle ajánlatot nem kaptunk érte, ennek pedig egyszerű oka van, a klubok tisztában vannak vele, hogy Gareth Bale soha nem fog távozni" - nyilatkozta Perez.

Nem eladó Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A Tottenham Hotspurtől szerződtetett Bale első szezonjában Bajnokok Ligáját és Király-kupát nyert az együttessel, ráadásul mindkét sorozat fináléjában gólt szerzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!