Vágólapra másolva!
Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója először beszélt nyilvánosan arról, hogy ha elég jó ajánlatot kapnak, nem tudják megtartani Paul Pogbát, a csapat 21 éves sztárját. 

A játékos nemrégiben hosszabbította meg a szerződését 2019-ig, de a Real Madrid, a Chelsea és a Paris Saint-Germain egyre nagyobb nyomás alá helyezi a Juventust és a játékost is.

Marotta hangsúlyozta, szeretnék megtartani, ameddig csak lehetséges, de eljöhet a pont, amikor el kell adniuk a játékost.

Arturo Vidal és Paul Pogba (j) a Juventus két legpiacképesebb játékosa Forrás: AFP/Marco Bertorello


"Mindent el fogunk követni, hogy Pogba nálunk futballozzon, de sajnos nem felejtkezhetünk meg arról, hogy az olasz labdarúgás átmeneti időszakát éli. A problémát az okozza, hogy más klubok olyan fizetési ajánlatokkal bombázzák, amellyel mi nem tudunk pénzügyileg versenyezni. Jelenleg nem kell attól tartani, hogy máris elveszítjük őt, de észben kell tartanunk, hogy a végtelenségig nem folytathatjuk a versenyfutást más klubokkal. Nekünk is megvannak a határaink" - fogalmazott a sportigazgató.

Paul Pogba a listavezető Juventus kulcsemberének számít, az idei szezonban 24 alkalommal lépett pályára, és ezeken a meccseken 7 gólt szerzett. Tehetségéről árulkodik az is, hogy őt válaszották a 2014-es világbajnokság legjobb fiatal játékosának.

Mindent egy helyen az Eb-ről