A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ronaldo olcsón megúszta a rugdosást

504075487
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) is handed a red card during the Spanish league football match Cordoba CF vs Real Madrid CF at the Nuevo Arcangel stadium on January 24, 2015. AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Két mérkőzésre tiltották el Cristiano Ronaldót, a Real Madrid sztárját, aki a Córdoba elleni bajnokin megütötte és megrúgta az ellenfél egy-egy játékosát.

A háromszoros aranylabdás látványosan szenvedett a Córdoba elleni meccsen, majd a hajrában elborult az agya, előbb egy szabadrúgásnál megütötte Crespót, de ezt még megúszta, majd egy másik pontrúgásnál belerúgott Edimar combjába, végül a dulakodás során megint odacsapott egyet Crespónak.

Az esetnek piros lap lett a vége, és azóta mindenki azt találgatta, hogy milyen eltiltást kap Ronaldo. Végül elég olcsón, két mérkőzéssel megúszta, a Real Sociedad és a Sevilla elleni hazai meccseken nem segítheti a Realt, de az Atlético elleni városi rangadón már visszatérhet. Ronaldo ebben az idényben elképesztő formában futballozik, a bajnokságban például 18 fellépésén 28 gólt szerzett.

Az áldozat, Edimar korábban arra kérte az illetékes testületet, hogy ne meszeljék el három mérkőzésre. "Megbocsátottam Cristiano Ronaldónak. Megrúgta a lábam és megütötte a számat, de ilyen előfordul a focipályán. Nem szeretném, ha további szankciók érnék, tiltsák el egy meccsre, és hadd lássa a közönség továbbra is focizni a világ legjobb játékosát" - fogalmazott az AS napilapnak a Córdoba védője.

Az Origo olvasóit is megkérdeztük arról, hogy milyen eltiltást kellene kapnia Ronaldónak, a szavazók 37 százaléka csalódott lehet, mert ők csak egy találkozóra büntették volna. Szintén csalódott lehet az a 36 százalék, aki azt mondta, hogy aljas volt, amit csinált, és öt meccset kellene kapnia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!