Vágólapra másolva!
Kedd estétől ismét láthatunk Bajnokok Ligája-meccseket, egyelőre a nyolcaddöntők első találkozóit. A szurkolók azonban már a végső győztesre, a döntő párosításra és a gólkirályra is tippeltek.  

A hosszú pihenő után visszatérő BL-sorozat mindjárt az egyik legjobban várt párharccal, a PSG-Chelsea-vel indul, ami mellett egy Sahtar Donyeck-Bayern München meccset rendeznek majd.

A drukkerek csak egy párbajt várnak jobban a PSG-Chelsea-nél, mégpedig a Manchester City-Barcelona ütközetet, de az 1997-es BL-döntő "visszavágójáról", a Dortmund-Juventusról sem feledkeztek meg. Mindkét párbaj első meccsét február 24-én, visszavágóját, március 18-án rendezik.

Forrás: DigiSport

A várakozásokat ezek szerint nem befolyásolja túl erősen a népszerűség. A közönség jó része a Barcelonának vagy a Real Madridnak drukkol.

Forrás: DigiSport

Ettől még realisták maradnak a szurkolók, a döntőbe például nem nagyon várják a címvédő Real Madridot (döntős lesz 19% szerint, elődöntős 49%, negyeddöntős 16% szerint), a Bayern Münchent viszont annál inkább. Ez annyiban nem meglepő, hogy a BL több mint húszéves történetében még sosem volt címvédés.

Forrás: DigiSport

Még a gólkirályra is vokstoltak, természetesen Lionel Messi (47%) és Cristiano Ronaldo (40%) mellett nemigen rúghatott labdába más. Szegény Luiz Adriano hiába vágott eddig kilencet a Sahtarban, és hiába vezeti egyelőre a vonatkozó listát a nyolcólos Messi előtt!

Forrás: DigiSport

És ha már megjósolták a Real bukását, és a Bayern-Barca döntőt, akkor vajon kit várnak győztesnek? Hát a Barcelonát, a drukkerek negyede legalábbis így gondolja, bár kis különbséggel követik őket a Bayern-, illetve Chelsea-sikert várók.

A DIGI Sport nem reprezentatív felmérése 762 válaszadó 2015. február 09-15. között összegyűjtött adatai alapján készült. További adatok a csatolt infografikában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!