Titokban férjhez ment Cserpes Laura

Vágólapra másolva!
Májusban volt az eljegyzés, de eddig ezt is titkolta.
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura egy ideje nagyon óvja a magánéletét, csak utólag mesélte el a TV Tényeknek, hogy 

2024. augusztus 31-én titokban férjhez ment. 

Az esküvőt Badacsonyban, szűk családi körben tartották, mindössze 50 vendéget hívtak. "Nagyon keveset beszélek a magánéletemről, de ennek nyilván oka van. Ezt féltem a legjobban, mert megtanultam, hogy ami a legfontosabb, azt kell óvni leginkább, de azt elmondhatom, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek egy olyan emberrel, aki engem tényleg úgy szeret, ahogy vagyok" - mondta a párjáról.

Néhány felvételt mutatott a nagy napról a riportban, de a férjét továbbra is rejtegeti - az esküvőről is egyedül nyilatkozott. "A lánykérés májusban történt, az Ázsia Expressz forgatása után, amit titokban tartottunk, aztán viszonylag gyorsan eldöntöttük, hogy miért is várnánk olyan sokat, hát házasodjunk össze" - mesélte.

Cserpes Laura egyébként vasárnap lép színpadra a Sztárban Sztár All Stars színpadán, hétfőn pedig tovább küzd az édesapjával az Ázsia Expresszben.

Ázsia Expressz: Próbáltak a higgadtságra koncentrálni

Cserpes Laura a Fülöp-szigeteken, a forgatás első napjaiban mesélt arról az Origónak, hogy nem lehet teljesen felkészülni arra, amivel Ázsiában találkoztak, de a jó fizikai állapot és a lelki nyugalom nagy előny lehet egy-egy kihívásnál. 

„Olyan élethelyzetek elé állítottak bennünket, melyek normál esetben nem fordulnának elő velünk egy idegen országban. Bizonyos feladatokban jól jön, ha az embernek jó az állóképessége, erre sok edzéssel, az étkezésre való odafigyeléssel valamennyire fel tudtam készülni. Illetve lelkileg egy stabil, nyugalmi pozíciót kell megtalálni itt az embernek. Pár nap után rájöttünk, hogy a higgadtság sokszor előrevezetőbb, mint az, hogy ha azonnal, gyorsan belecsapunk a dolgokba”  - mesélte az énekesnő, akitől az édesapja vette át a szót.

 „Egyetértek Laurával, de hozzátennék az állóképességgel kapcsolatban annyit, hogy brutális túlsúly van rajtam, amivel tisztában vagyok.

Mivel az indulás előtti hetekben tudtam meg, hogy jövünk, ezen már nem tudtam ennyire rövid idő alatt változtatni. Annyit azért megtettem, hogy gyorsan vettem egy uszodabérletet, és mindenhova gyalog mentem. Le is jött rólam néhány kiló, meg Ázsiában is fogytam azóta is, de nem tudom felvenni a versenyt fizikailag a fitt, izmos,20-30 éves fiatalokkal. Ennek ellenére is azt gondolom, hogy itt van a helyünk, mert ez a műsor nem az élsportolóknak szól, nem csak a fizikai teljesítmény számít.

 Azt kell mondanom, hogy magam sem gondoltam volna, hogy ezt így bírom. Ebben a brutális melegben, ilyen extrém feladatokkal” – részletezte.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!