A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Cristiano Ronaldo durván berágott

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
SPAIN, Madrid : Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates his second goal after scoring during the round of 16 second leg UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs FC Shalke 04 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 10, 2015. AFP PHOTO/ DANI POZO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo közölte, idén már nem beszél a sajtóval. A portugál klasszis ugyan rekordot döntött a Schalke elleni BL-nyolcaddöntőben, de távolról sem volt boldog a nehezen kivívott továbbjutás után. 

Ahogy arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo lett minden idők legeredményesebb futballistája a nemzetközi kupákban a Schalke elleni duplával, de a sztárnak elege van abból, hogy a sajtó folyamatosan formahanyatlásával van elfoglalva.

A Canal Plus tévécsatorna a Real Madrid BL-nyolcaddöntőjében kiemelt figyelemmel követte a pályán Ronaldót, aki többször is csapattársaira támadt, és elfelejtette eltakarni a száját, amikor a meccs hajrájában azt mondta Karim Benzemának, „ez nagyon ciki”.

Berágott Forrás: AFP/Dani Pozo

Később a vegyes zónában nem volt hajlandó megállni az újságíróknak, csak annyit vetett oda, hogy „Nem beszélek veletek, a szezon végéig szóba sem állok a sajtóval”. A hírek szerint elsősorban a szurkolók reakciója nem tetszett neki: a Bernabeu közönsége füttyel búcsúztatta csapatát.

A spanyol sportsajtó mára egy emberként vette elő újra a „Ronaldo boldogtalan, és távozni akar Madridból” lemezt.

Ancelottinak sem tetszett

Az olasz mester a meccs utáni sajtótájékoztatón éles kritikával illette saját gárdáját. "Sok helyen gond van. Támadásban, védekezésben, küzdőszellemben, motivációban, koncentrációban - mondta Ancelotti. - Ez nem tesz jót az imázsunknak és a klubnak sem. A fütty teljesen jogos volt." A tréner szerint keményebben kell dolgozniuk és jobban kell összpontosítaniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!