Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea edzője szerint csapata tíz ember ellen nem bírta el a nyomást, és nem érdemelte meg a továbbjutást. Mourinho persze nem lenne az, aki, ha nem lett volna olyan megjegyzése, amivel az ellenfelet kritizálja.

"Nem érdemeltük meg a továbbjutást. Ha egy csapat nem tudja kivédekezni a szögleteket, és két gólt is pontrúgás után kap, akkor megérdemli a kiesést. Az egyéni teljesítmények nem voltak elég jók, a szögletből kapott gólok pedig arról árulkodnak, hogy nem koncentráltunk eléggé. Eggyel többen voltunk a pályán, és ez nyomást helyezett ránk, amit nem bírt el a csapat" - nyilatkozta Mourinho.

Tavaly a negyeddöntőben találkozott a két csapat, és akkor a Chelsea jutott tovább, a PSG-nek pedig most úgy jött össze a visszavágás, hogy legnagyobb sztárját, Zlatan Ibrahimovicot már a 32. percben elvesztette kiállítás miatt.

Forrás: AFP

"Minden okuk megvolt arra, hogy ünnepeljenek, én viszont azt mondtam a játékosoknak, hogy egy rossz meccs miatt nem fogok csapkodni. Higgadtnak kell maradni, és kielemezni a helyzetet. A PSG agresszívan játszott, amire a kontinensen régebben azt mondták, hogy okosak voltak, de Angliában ez nem elfogadott. A második góljuk után már nem volt futball a pályán, sérüléseket imitáltak, amivel teljesen széttördelték a meccset" - mondta a Chelsea edzője.

Szerinte nincs ok a temetői hangulatra, mert a csapat még megnyerheti a bajnokságot, és ha így lesz, akkor pazar szezont zárnak, mivel a Ligakupát már bezsebelték. Mourinho Ibrahimovicot is megemlítette egy mondat erejéig, amikor elmondta, hogy abban bízik, nem tiltják el több meccsre, és játszhat a negyeddöntőben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!