Vágólapra másolva!
Kiszivárgott néhány videó a Real Madrid edzéséről, ezeken Rafa Benítez hiába próbálkozott barátkozni Cristiano Ronaldóval, Sergio Ramosnak pedig nem kegyelmezett Alvaro Arbeloa.

A Real Madrid is elkezdte a felkészülést a következő szezonra, de egyelőre több a negatív történés a klubnál, mint a pozitív, hiszen két egykori legendája távozhat. Iker Casillas már aláírt a Portóhoz, Sergio Ramos pedig a Manchester United felé kacsintgat.

A spanyol válogatott védőt nem is kímélik az edzésen, Abeloa lépett oda neki keményen, mire Ramos visszaszólt neki: "Ha elkésel, húzd be a kéziféket!"


Cristiano Ronaldóról is elterjedt a pletyka, hogy távozhat a csapattól, mivel nem tetszett neki, hogy a vezetőség menesztette Carlo Ancelottit, a helyére pedig Rafa Benítezt nevezte ki. A spanyol szakember mindenesetre próbál Ronaldóval haverkodni, ez legutóbb így sült el:


Ronaldo persze még nem vág eret magán minden edzésen, azt például egy szokásos "Siiii"-vel ünnepelte, hogy egy gyakorlat során legyőzte csapattársát, Illaramendit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!