Vágólapra másolva!
Josep Guardiola a Bayern-Barcelona visszavágó szünetében váltott pár szót korábbi játékosával, Lionel Messivel.

Guardiola a meccs után azt nyilatkozta, azt mondta a Barca klasszisának, örül, hogy visszatért, és ismét azon a szinten futballozik, mint korábban.

"Mondtam neki, hogy szerencsés vagyok, hogy abban a korban élek, amikor ő, és hogy kiváltságosnak érzem magam, hogy az edzője lehettem" - nyilatkozta Guardiola, aki az öltözőbe menet még megsimogatta Messi fejét, és elárulta, akárki lesz az ellenfél a berlini döntőben, korábbi csapatának drukkol majd.

A Bayern edzője minden idők legjobb játékosának nevezte Messit, és a háromszoros világbajnok Peléhez hasonlította őt. Guardiola megdicsérte saját csapatát, amely ugyan kiesett, de hazai pályán legalább megnyerte a visszavágót, így szépen búcsúzott.

A müncheniek a bajnokságot megnyerték, de a triplázás nem jött össze, a BL-ben a Barca, a német kupában a Dortmund jelentette a végállomást. "Most meg akarom ünnepelni a bajnoki címünket, aztán elmegyek szabadságra, és remélem, a következő idényben még jobban játszunk majd. Sok problémánk volt, de a visszavágón ezeket is félre tudtuk tenni, és megmutattuk, hogy nem adtuk fel" - mondta Guardiola, aki tagadta, hogy elmenne a Bayerntől, pedig a Manchester City erősen csábítja.

Mindent egy helyen az Eb-ről