A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madridnál meg vannak győződve róla, hogy a Bayern München áll a FIFA által a klubra kirótt büntetés mögött, mert a müncheniek köpték be a klubot a szövetségnél. 

A Real Madrid (és városi riválisa, az Atlético) két transzferidényen át nem igazolhat játékost, mert a Barcelonához hasonlóan megszegte a fiatal játékosok leigazolásáról szóló szabályokat. Miközben a madridiak különböző fórumokon harcolnak a büntetés eltörléséért, nyomozást is indítottak, hogy kiderüljön, ki áll a büntetés mögött.

Annyit már korábban lehetett tudni, hogy a FIFA fegyelmi bizottságához névtelen bejelentés érkezett a két madridi csapat szabálytalanságaival kapcsolatban. A spanyol Sport.es úgy tudja, a madridiak nyomozásának eredményeképp a klubnál meg vannak győződve róla, hogy nemcsak az ő esetükben, de a korábban hasonló büntetéssel sújtott Barcelona ügyében is a Bayern München jelentette fel a bűnösöket.

Zidane egy darabig nem igazolhat Forrás: AFP/Javier Soriano

A Real Madrid a hírek szerint kész a Legfelsőbb Sportdöntőbíróságig (CAS) elvinni panaszát, szerintük nem követtek el szabálytalanságot, és mindent megtesznek, hogy fellebbezésüknek érvényt szerezzenek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!