A Leicester 2020-ig hosszabbított Ranierivel

Horizontal
Leicester City's Italian manager Claudio Ranieri (C) gestures as he along with the club's football players and owners parade in an open-bus with the Premier League trophy through Bangkok on May 19, 2016. Newly crowned English Premier League champions Leicester City received a royal seal of approval on May 19 at Bangkok's Grand Palace, with the Thai-owned team presenting its trophy to a portrait of the king before a bus parade through the capital. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
Vágólapra másolva!
Nem lakott jól a csodaszámba menő angol bajnoki címmel Claudio Ranieri. Újabb sikerekre vágyik a Leicesterrrel, 2020-ig marad.

Claudio Ranieri vezetőedző szerződését 2020 júniusáig meghosszabbította az angol bajnok Leicester City.

Abban a pillanatban, hogy megérkezett hozzánk, világos célkitűzések mentén értünk el haladást szinte minden területen" – mondta Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a klub alelnöke, a Leicester City milliárdos thaiföldi tulajdonosának fia.

Ez a legkevesebb, amit elmondhat.

A Premier League óriásaihoz képest ágrólszakadt Leicester bajnoki címe a modern futball talán legnagyobb meglepetése, legfeljebb a 2004-es görög Eb-győzelem mérhető hozzá. Az angol fogadóirodákban az idény elején

5000-szeres pénzt ért a Leicester elsősége.

"Attól a pillanattól, hogy a tulajdonosok vázolták a terveiket, tudtam, hogy ennek részese akarok lenni" – jelentette ki a 64 éves olasz tréner, hozzátéve, biztos abban, hogy csapata tudja folytatni a sikereket.

Egy ilyen élmény után nem lehet nem maradni Forrás: AFP/Christophe Archambault


A Leicester City az új idény első meccsét, az angol Szuperkupáért kiírt találkozót múlt hétvégén 2-1-re elvesztette a Manchester Uniteddel szemben.

Mindent egy helyen az Eb-ről