C. Ronaldo madridi karrierje történelmi mélypontra került

Cristiano Ronaldo
MADRID, SPAIN - OCTOBER 23: Cristiano Ronaldo (7) of Real Madrid is seen during the La Liga soccer match between Real Madrid CF vs Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on October 23, 2016. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vasárnap az Athletic Bilbao legyőzésével átvette a vezetést a spanyol bajnoki tabellán. A nyerőember nem a legnagyobb szupersztár, Cristiano Ronaldo volt, hanem Álvaro Morata, aki csereként beállva nyerte meg a mérkőzést.

Cristiano Ronaldo az utóbbi időben nem a gólokkal, hanem a kihagyott helyzetekkel hívja fel magára a figyelmet. Nincs jó formában az ősszel, sikertelen cseleiről néhány napja már beszámoltunk.

A 2016–2017-es szezonban első hat spanyol bajnoki mérkőzésén csak két gólt szerzett,

ez a legrosszabb szezonkezdete, mióta 2009-ben a Real Madridhoz igazolt.

Összehasonlításképp, a 2014–2015-ös idény első hat bajnoki mérkőzésén 13 gólnál járt, az előző szezonban pedig öt találatot számlált hat találkozó után.

Szintén érdemes megjegyezni, hogy sorozatban négy mérkőzés óta gólképtelen a Santiago Bernabéu Stadionban, ilyen madridi pályafutása alatt még nem fordult elő.

Az Athletic Bilbao ellen sem ment CR-nek: 11 lövés, 0 gól Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Pedig próbálkozni próbálkozik, a szóban forgó négy hazai mérkőzésen összesen 33 lövési kísérlete volt, de ebből csak hat találta el a kaput. És egy se ment be.

Ronaldo mélypontra került Forrás: AFP/Javier Soriano
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!