Adam Lallana két napon belül kétszer volt a mezőny legtöbbet futó játékosa

Adam Lallana, Liverpool
Liverpool's English midfielder Adam Lallana turns to celebrate scoring a goal to equalise the score at 1-1 during the English Premier League football match between Liverpool and Stoke City at Anfield in Liverpool, north west England on December 27, 2016. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool középpályás a Manchester City és a Sunderland ellen is a legtöbbet futotta, ráadásul a második meccsen még többet is, mint a rangadón.

A szombati Liverpool–Manchester City Premier League-rangadón Adam Lallana futotta a legtöbbet a mezőnyben. A hazaiak angol válogatott középpályása akkor 12,88 kilométert gyűjtött össze, senki nem futott ennél többet a 19. fordulóban.

A 19. és a 20. forduló legtöbbet futó játékosai Forrás: Sky Sports

Gondolnánk, hogy egy ilyen meccs, és egy ilyen futóteljesítmény alaposan leszívja az akksit. A többségnél ez lehet, hogy így van, de Lallana esetében nem ez a helyzet. Hétfőn a Sunderland elleni 2-2-es döntetlen alkalmával újfent ő szaladozta össze a legtöbbet, ráadásul még többet, mint két nappal korábban: ezúttal 13,22 kilométert, ami - egyelőre - újfent a forduló mezőnyrekordja.

Mindent egy helyen az Eb-ről