Nyűgös győzelmet aratott az Arsenal és a Chelsea is

fbl TOPSHOTS Horizontal HEADER
Newcastle United's Spanish midfielder Mikel Merino (C) heads the ball under pressure from Arsenal's English midfielder Jack Wilshere during the English Premier League football match between Arsenal and Newcastle United at the Emirates Stadium in London on December 16, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A néhány hete még biztos kiesőnek titulált Crystal Palace a két évvel ezelőtti bajnok Leicester otthonában hintett egy hármast. Az Arsenal és a Chelsea is egy-egy gólt szerezve győzte le a Newcastle Unitedet, illetve a Southamptont. Tovább folytatta szenzációs sorozatát a Burnley, amely a Brighton otthonában szerzett pontot. 

Az Arsenal Mesut Özil góljával nyert a Newcastle ellen.

Ez az Özil-gól végül elég volt az Arsenalnak a három pont megszerzéséhez. A Burnley idegenben 0-0-s döntetlent ért el a Brighton otthonában, ez pedig azt jelenti, hogy az Arsenal jelen pillanatban a negyedik helyen áll a bajnokságban.

A Chelsea végig hatalmas fölényben játszott a Southampton ellen.

Mégis csak egy góllal nyert Antinio Conte csapata.

Marcos Alonso az első félidő hosszabbításában 22 méteres szabadrúgásból talált be - ezzel el is dőlt a három pont sorsa.

Marcos Alonso szabadrúgása eldöntötte a Chelsea-Southampton meccset Forrás: AFP/Adrian Dennis

A Stoke City 3-0-ra kikapott a vendég West Ham Unitedtől. A hazaiak egymást követő harmadik mérkőzésüket vesztették el.

Premier League, 18. forduló:
Leicester City-Crystal Palace 0-3 (0-2)
Chelsea-Southampton 1-0 (1-0)
Arsenal-Newcastle United 1-0 (1-0)
Brighton-Burnley 0-0
Watford-Huddersfield Town 1-4 (0-2)
Stoke City-West Ham United 0-3 (0-1)
Manchester City-Tottenham 4-1 (1-0)

Hengerelt a City, Guardiola csapata zsinórban 16. meccsét nyerte meg

Az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján az éllovas Manchester City 4-1-re legyőzte a Tottenhamet az Etihad Stadionban, ezzel Pep Guardiola csapata zsinórban 16. győzelmét aratta a Premier League-ben. A Cityt már a 14. percben megszerezte a vezetést. Leroy baloldali szögletére a német válogatott Ilkay Gündogan érkezett lendületből, és hat méterről a jobb alsó sarokba fejelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!