Rettenetesen meghízott a Jóbarátok Joey-ja, itt vannak a képek!

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok Joey-ja nagyon megváltozott, szinte fel sem lehet ismerni a róla készült, legújabb felvételeken.
Vágólapra másolva!

Matt LeBlanc decemberben, két hónappal sorozatbeli kollégája, Matthew Perry halála után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, már régóta nem lehetett látni. Az 57 éves színész, sok idő után, a napokban újra felbukkant, a Los Angeles-i San Fernando-völgyben készültek róla elképesztő videók és fotók. Úgy tűnik, az egykor sármos színész nincs a legjobb formájában: rettenetesen meghízott, alig lehet felismerni. Az alábbi felhasználó azzal a felütéssel posztolt a témáról, hogy vajon megette a többi Jóbarátot?

2022-ben visszavonult, azóta sokkal kevesebbet látni

LeBlanc teljesen összenőtt a karakterével, és bár próbált tenni ellene, egész életében Joey szerepében ragadt. A színész egyszer azt nyilatkozta, hogy az emberek sokszor a karakterrel azonosítják, és meglepi őket, hogy a valóságban nem olyan impulzív. Sokan azt gondolják, hogy baja van, szomorú, pedig csak csendesebb az alaptermészete, mint a nőcsábász Joey-nak. 

"Az emberek néha lassabban beszélnek hozzám, és sokszor megkérdezik, hogy minden oké-e" - mesélte egy interjúban.

Joey és Chandler volt a két legnépszerűbb karakter a sorozatban 
Fotó: AFP

A feleségétől 2006-ban vált el, majd sorozatát, a Joey-t két évad után kaszálták el. "Nem számított, hogy ki írta azt a műsort, vagy hogy miről írtunk. Bukásra volt ítélve, mert öt ember hiányzott" - mondta a Joey című sorozat bukásáról.

Matt LeBlanc ekkor 5 évre visszavonult.

Évekig alig hagytam el a házat, kiégtem. Nem akartam időbeosztást, nem akartam sehol sem ott lenni. Megtehettem. Egy nagyon sötét időszak volt, majdnem összeomlottam

- mesélte. Ezután egy jobb időszak következett: megkapta a brit autós műsor, a Top Gear vezetését, majd kivívta a szakma tiszteletét, 2012-ben az Episodesban nyújtott alakításáért megkapta a Golden Globe-ot. 

Matt LeBlanc 2021-ben még leforgatta a Jóbarátok: Újra együtt című filmet, majd 2022-ben bejelentette, hogy ismét visszavonul. Akkor úgy fogalmazott, hogy felborult az életében a munka és a szórakozás egyensúlya. A színész nem közölte, mikor tervez visszatérni, ha egyáltalán sor kerül erre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!