A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Újabb edző hagyta ott a spanyol szövetséget a Real Madridért

Spain v Denmark - U21 International Match Spain Denmark U21 international FOOTBALL soccer futbol amistoso friendly Murcia Albert Celades
Albert Celades during the friendly match of national teams U21 of Spain vs. Denmark in stadium Nueva Condomina, Murcia, SPAIN. March, 23rd 2017 . (Photo by Jose Breton/Nurphoto) (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol U21-es válogatott szövetségi edzője, Albert Celades lesz Julen Lopetegui segítője a Real Madridnál.

A korábbi kiváló védekező középpályás volt az egyik legesélyesebb, hogy átvegye a felnőtt válogatott irányítását, de végül a szövetség választása nem rá, hanem a Barcelonával kilenc trófeát nyert Luis Enriquére esett.

Celades lesz Lopetegui segítője Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Celadest pénteken jelenették be a Realnál, ahol játékosként öt évet játszott. Két bajnoki címet, egy spanyol szuperkupát és egy Bajnokok Ligáját nyert. Érdekesség, hogy Celades a Barcelona akadémiáján nevelkedett, és később éveket játszott a nagycsapatban.

A Real a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt két nappal jelentette be, hogy Lopetegui lesz Zinédine Zidane utódja a kispadon. Másnap a szövetség kirúgta őt, ezzel gyakorlatilag tönkre téve a spanyol válogatott szereplését, ami az oroszok elleni nyolcaddöntőben ért véget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!