Vágólapra másolva!
Zivataros út után érkezett meg a MOL Vidi Athénba, a kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája playoff-visszavágó helyszínére. A székesfehérvári csapat 2-1-es hátrányból próbálja meg kivívni a továbbjutást az AEK Athén otthonában, és – ahogy indulás előtt – a Vidi középpályása, Kovács István az Origo tudósítójának elmondta: csakis a BL-ben gondolkodnak.

Magyar idő szerint este fél nyolckor tart edzést a MOL Vidi az AEK stadionjában. Így lesz egy kis idejük a játékosoknak, hogy kipihenjék a rázós utazást: a csapatot szállító kisgépnek ugyanis Athén fölött viharzónán kellett átrepülnie, de végül probléma nélkül landolt. Igaz, a csapat és a stáb tagjai a leszállás után 25 percig kénytelenek voltak a tűzforró betonon veszteglő gépben rostokolni, ennyi ideig tartott ugyanis, mire buszt küldtek a járműhöz.

Reméljük, a folytatás már nem lesz rázós Forrás: Origo

A kiváló formában lévő középpályás, Kovács István indulás előtt az Origo tudósítójának azt mondta, nyerni mennek Athénba, és

Azzal együtt is, hogy köztudott, ha nem sikerül a továbbjutás, akkor a Vidi az Európa-liga csoportkörében folytatja a nemzetközi szereplést.

Van azért napsütés is Forrás: Origo

Az AEK Athén-MOL Vidi meccset az a lengyel Szymon Marciniak vezeti majd,

aki a nyári, oroszországi világbajnokságon is dolgozott. A Németország-Svédország csoportmeccsen nem ítélt meg egy jogos tizenegyest a svédeknek és több hibája is volt, ezt követően már nem is kapott több feladatot a tornán.

Az AEK Athén - MOL Vidi BL playoff-visszavágó kedden, magyar idő szerint 21.00-kor kezdődik, az Origo élőben tudósít a meccsről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!