Vágólapra másolva!
A Real Madrid több ajánlatot is visszautasított, pedig a klub spanyol játékosáért, Marco Asensióért 150 és 180 millió eurót is ajánlottak a játékos ügynöke szerint.

Horacio Gaggioli az ESPN-nek elmondta, a játékost és a klubot sem érdekelték különösebben az ajánlatok.

A 23 éves Asensio a spanyol foci egyik legnagyobb ígéreteként robbant be a Real Madridban, lőtt gólt a Bajnokok Ligája döntőjében, európai és spanyol Szuperkupa-döntőben is.

Marco Asensiót köszöntik gólja után Forrás: AFP/Christof Stache

A Real Madrid csalódást keltő, jelenlegi idénye után több pletyka szerint is újjáépítés várható, ennek keretein belül érdeklődik a játékos iránt a Liverpool és a Juventus is többek között.

"Érkeztek ajánlatok az elmúlt években, volt köztük 150 és 180 millió eurós is, de a Madrid nem foglalkozott velük. Marco iránt folyamatosan érdeklődnek a topcsapatok, de ez teljesen normális. Mindig elmondjuk, boldog Madridban, csak a klub sikere érdekli" - mondta Gaggioli.

Asensio mindössze három gólt szerzett ebben az idényben, Santiago Solari rendre Vinicius Juniort vagy Lucas Vázquezt játszatta a helyén. Mióta újra Zinedine Zidane a csapat edzője, hat bajnokin ötször is kezdő volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!