A válogatott csapattársa az Ajaxba csábítja Messit

Messi
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi walks over the pitch during the UEFA Champions League football match between SK Slavia Prague and FC Barcelona in Prague, Czech Republic on October 23, 2019. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Ajax játékosa, a tizenkilencszeres argentin válogatott Nicolas Tagliafico jó barátja Lionel Messinek. Az amszterdami csapat balhátvédje nem szívbajos, a Telegraphnak adott interjújában elmondta, hogy a következő argentin válogatott összetartáskor az Ajaxhoz fogja csábítani Lionel Messit és Luis Suárezt.

„Én mondtam neki, hogy jöjjön az Ajaxba! Lionel hangja nyilván fontos a Barcelona öltözőjében, hiszen annyira jó játékos, de ez nem úgy működik, hogy egy klub mindenkit megvesz, akit kinéz magának. Lehet, hogy néhány játékosról kikérik a véleményét. Remélem, novemberben újra találkozhatok vele a válogatottnál, megkérem, hogy jöjjön az Ajaxhoz Luis Suárezzel együtt. Lehet, hogy még nem ismeri Amszterdamot, de rengeteg jó történetet tudok mesélni neki" - viccelődött az amszterdami játékos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!