A Dortmund szívesen elvinné a Barcelona fiatal sztárját

fbl Horizontal
Barcelona's Guinea-Bissau forward Ansu Fati (L) celebrates with Barcelona's Argentine forward Lionel Messi after scoring during the Spanish league football match be tween FC Barcelona and Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona, on February 2, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Ansu Fati a jövő nagy játékosa lehet a Barcelonában. A még csak 17 éves szélső az első számú és a második együttes között ingázik, de már a nagy csapatban is letette a névjegyét.

A Borussia Dortmund az egyik legjobbja, Jadon Sancho esetleges távozására készülve szerezné meg a korosztályos válogatott labdarúgót. A katalán klub egyelőre gondolkozási időt kért, de a sajtóhírek szerint

csak úgy mennének bele az üzletbe, ha kölcsönszerződésről lenne szó, vagy a megállapodás része lenne egy visszavásárlási záradék.

A fiatal tehetség a La Ligában eddig 16 mérkőzésen lépett pályára, ezeken a meccseken négy gólt szerzett és a Bajnokok Ligájában is betalált már. A Barcelona fontos szerepet szánna neki a jövőben, ezt jól mutatja, hogy már most 170 millió euró a kivásárlási értéke a futballistának, de ez a szám akár 400 millióra is nőhet, ha a nagy csapat állandó tagja lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!