A La Liga egyik legjobb góllövője lenne a Barcelona új játékosa

fbl Horizontal
Barcelona's Danish forward Martin Braithwaite (L) vies with Real Madrid's Brazilian midfielder Casemiro during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
2020 februárjában érkezett egyfajta vészmegoldásként Barcelonába Martin Braithwaite, a kiesés ellen küzdő Leganes támadója. A 28 éves csatár a koronavírus-járvány miatti karantént arra használja fel, hogy mentálisan és fizikálisan is megerősödve térhessen majd vissza a pályára.

A dán válogatott futballista eddig háromszor szerepelt új együttesében, csereként lépett pályára az Eibar és a Real Madrid meccseken, és kezdőként a Real Sociedad ellen.

„A kezdő tizenegybe kell, kerüljek és gólokat kell, hogy lőjek. Amikor a Barcelona színeiben játszol, rengeteg helyzeted lesz, így semmi kétségem afelől, hogy

sok találatot szerezhetek és a csapat, valamint a liga egyik legjobb góllövője lehetek. Ezért vagyok itt."

nyilatkozta a futballista.

Braithwaite az edzésmunkájáról is mesélt: „Keményen kell, hogy dolgozzak és hinnem kell magamban. Eddigi pályafutásom alatt már láttam, hogy ha valamibe sok munkát fektetsz, annak mindig meglesz a jutalma.

Most olyan keményen dolgozok, mint még soha,

ezért hatalmas jutalom lesz majd az eredmény... Amikor visszatérek a pályára, fizikailag és mentálisan is teljesen készen állok majd."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!