A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest FC-től távozott Novothny Soma is, akinek június 30-án járt le a szerződése a fővárosi klubnál.

Novothny Soma a télen tért vissza majdnem egy éves dél-koreai légióskodás után Újpestre. Szerződését még 2017-ben kötötte meg az Újpesttel, amely most lejárt. 71 bajnokin összesen 32-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját. A támadó most elköszönt a szurkolóktól.

Novothny Soma elbúcsúzott az Újpesttől Forrás: ujpestfc.hu

„Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz három évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a Magyar Kupa-győzelmet , a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt és persze a barátokat, akiket ennek a klubnak köszönhetek! Nem voltam a közönség kedvence , de úgy érzem mindig száz százalékot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el! Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés , hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került! Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC – búcsúzott a közösségi oldalán a lila-fehérektől Novothny Soma.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!