A koronavírus miatt elmaradt meccset érdekesen pótolja az Újpest

Budapest, 2020. május 27. Az újpesti Ristevski Kire (b) és a ferencvárosi Blazic Miha (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC zártkapus mérkőzés végén a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. május 27-én. A koronavírus-járvány miatt nézők, szurkolók részvétele nélkül játszották a mérkőzést. A Ferencváros 1-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Még kedden adott hírt hivatalos felületein az Újpest FC, hogy a Kisvárda egyik játékosánál koronavírus gyanúja merült fel, így elmarad a szerdára kiírt edzőmeccs.

A lila-fehérek szerdán közölték, hogy szombaton két barátságos találkozón is pályára lépnek, ráadásul mindkétszer idegenben.

Először Székesfehérvárra látogatnak, ahol 10.00-tól a MOL Fehérvár lesz az ellenfél, majd visszautaznak Budapestre, hogy 17.00-tól az MTK-val csapjanak össze.

Újpest FC

Nem várt hírt kaptunk pár perce Kisvárdáról, sajnos az egyik játékos... uknál COVID-19 gyanúja merült fel, így a hatósági intézkedéseket figyelembe véve a találkozó elmarad. A megváltott belépőket természetesen a Shopban a holnapi naptól (augusztus 5-től ) visszaváltjuk, a kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!