A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A La Ligában csak a vakcina megjelenése után térhetnek vissza a nézők

F.C. Barcelona Protest Against The Departure Of Leo Messi FCB FC Barcelona FOOTBALL soccer DEMONSTRATION sports news Urbanandsport Nurphoto Josep Maria Bartomeu RESIGNATION Leo Messi club's president Joan Valls FC Barcelona offices Barça team Small Group
Demonstration in front of the FC Barcelona offices, calling for the resignation of the club's president, Josep Maria Bartomeu, and that Leo Messi does not leave the Barça team, on 26th August 2020.(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A szurkolók jövő év elején, a koronavírus elleni oltóanyag várható piacra dobása után térhetnek vissza a lelátóra a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Javier Tebas, a La Liga elnöke hétfőn azt mondta, ahhoz, hogy ismét nézők lehessenek a stadionokban, szükség lesz a vakcinára.
"Ma a miniszterelnök kijelentette, reméli, hogy decembertől elkezdik beoltani a vírus ellen a lakosságot, így számunkra is ez lehet a kulcsdátum" -mondta a sportvezető Pedro Sánchez korábbi szavaira reagálva.

A miniszterelnök az állami televíziónak úgy nyilatkozott, abban bíznak, hogy az emberek egy része decemberben már részesülhet az oltóanyagból.

Tebas korábban még abban reménykedett, hogy a drukkerek szeptembertől fokozatosan visszatérhetnek, ám a járvány ismételten egyre nagyobb mértékben terjed Spanyolországban, így erre jelenleg semmi esély.
Az európai szövetség tesztjelleggel a budapesti Sevilla FC-Bayern München európai Szuperkupa-mérkőzésre korlátozott számban beenged majd nézőket a Puskás Arénába szeptember 24-én. A jegyértékesítés hétfőn kezdődött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!