Vágólapra másolva!
Bácsi Péter, a Ferencváros korábbi válogatott birkózója szerint a Celtic legyőzése adta meg Szergej Rebrov csapatának a csoportkörig repítő lendületet.

A kétszeres világ- és Európa-bajnok korábbi válogatott birkózó az Origónak elmondta, hogy ha nem is látta a selejtező mind az öt mérkőzését az elsőtől az utolsó percig, azért, ha csak tehette a tévé előtt ült, és mindig követte az eredményeket.

"A sorsolásoknál azért egy kicsit volt bennem félsz, mert nagyon erős ellenfelekkel került szembe a Fradi. De a Celtic legyőzése hatalmas bravúr volt, ami után meg is nőttek talán az elvárások a csapattal szemben."

Bácsi Péter bevallotta, voltak pillanatok, amikor nagyon izgult a Fradi sikeréért Forrás: MTI/Czagány Balázs

A mindent eldöntő keddi, Molde elleni visszavágót a tévében nézte Bácsi Péter, és mint mondta egyszer-kétszer azért elkapta félsz, különösen, amikor erősödött a norvégok nyomása.

"Nem mondom, hogy a legjobb meccsét játszotta a Fradi, de nem is az volt a lényeg. Rutinosan, a célnak megfelelően fociztak a fiúk, ami meg is hozta a sikert."

Egy nappal a csoportkör sorsolása előtt aktuális a kérdés, hogy melyik csapatokat látná szívesen a Groupama Arénában a Ferencváros ellenfeleként.

"Az a helyzet, hogy, ha nem lehetnek nézők, és tévén tudjuk csak követni a meccseket, akkor legyenek csak minél gyengébbek a riválisok. Ha viszont bemehetnek a nézők a stadionba, akkor én is ott leszek a meccsen, és ebben az esetben azért megnéznék egy-két sztárcsapatot. Például egy Fradi–Bayern München mérkőzés biztos érdekes lenne" – mondta az Origónak Bácsi Péter.

Mindent egy helyen az Eb-ről