Lionel Messi edzésbe állt Barcelonában - videó

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi gestures during a training session at the Luz stadium in Lisbon on August 13, 2020 on the eve of the UEFA Champions League quarter-final football match between FC Barcelona and Bayern Munich. (Photo by RAFAEL MARCHANTE / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A múlt heti megegyezést követően hétfő óta újra minden a rendes kerékvágásban folyik az FC Barcelonánál, hiszen végre Lionel Messi is edzésbe állt.

A klubvezetéssel összetűző, és a katalán csapattól távozni akaró hatszoros aranylabdás argentin zseni képviselői és Josep Bartomeu, a Barca elnöke pénteken zárta le a nagy port felvert ügyet, és felek kijelentették, hogy Messi kitölti 2021. június 30-ig szóló szerződését.

Most pedig a gyakorlati bizonyosságát is megkaptuk, hogy helyre állni látszik a rend Barcelonában: egy héttel a többiek után ugyanis Messi edzésbe állt, amiről számos videót is közzé tett a klub a közösségi médiafelületein.

Indokolt a vidám zene:

Messi (ahogy Philippe Coutinho is) egyelőre külön készül a többiektől, de, amint a válogatottaknál lévő csapattársak visszatérnek, nyilván ő is csatlakozni fog a csoportos tréningekhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!