A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Péntek helyett szombaton kezdődik a spanyol bajnokság

Real Madrid vs Athletic de Bilbao - La Liga La Liga Spain motion HORIZONTAL SPORT STADIUM Athletic Bilbao Madrid Activity Bilbao photography Club Soccer Match - Sport Santiago Bernabeu stadium Soccer - Sport Real Madrid - Soccer Team
MADRID, SPAIN - DECEMBER 22: Dani Carvajal (R) of Real Madrid in action against Yuri Berchiche (L) of Athletic de Bilbao during the La Liga match between Real Madrid and Athletic de Bilbao at the Santiago Bernabeu on December 22, 2019 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A szövetség és a szurkolók tiltakozása nyomán péntek helyett szombaton kezdődik a spanyol labdarúgó-bajnokság új idénye.

A La Liga és a szövetség egyeztetése után a péntekre kiírt Granada-Athletic Bilbao találkozót szombaton 18.30 órakor rendezik meg. Így a szezon első meccse szombaton az Eibar-Celta Vigo (16.00) összecsapás lesz. Ugyancsak módosult a hétfőre tervezett Alavés-Betis meccs időpontja, a csapatok vasárnap 14.00 órakor lépnek pályára.

Spanyolországban régóta vitatéma, hogy a hétvégi napokon kívül rendezzenek-e bajnoki mérkőzéseket, a szurkolók ugyanis ezt erősen ellenzik. A liga a mostani idény kiírásakor viszont azt tartotta szem előtt, hogy a járványhelyzet miatt egyelőre nem lehetnek nézők a stadionokban, és a televíziós közvetítések szempontjából kedvezőbb, ha két nap helyett négy napon keresztül zajlik az adott forduló.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!