A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Lionel Messi édesapja és egyben ügynöke, Jorge Messi egy magángéppel megérkezett Barcelonába, ahol a klub elnökével, Josep Maria Bartomeuval tárgyal majd.

Jorge Messi gépe szerda reggel landolt a katalán városban, ahol a klub vezetőivel tárgyal majd a későbbiekben.

A 33 éves Lionel Messi a hírek szerint már nem tekint magára a klub játékosaként, a vasárnapi koronavírus-tesztelésen sem vett részt, ennek hiányában pedig a csapat edzéseit is kihagyja.
Messi, aki lassan 20 éve a katalán csapathoz tartozik, előző héten jelentette be, hogy szeretne távozni a csapattól.

Jorge Messi (jobbra) a barcelonai reptéren Forrás: AFP/Lluis Gene

Messi helyzete komplikált, mert a szerződése értelmében csak a kivásárlási ára ellenében válthat klubot, mert lejárt az az időszak, amikor a szerződése értelmében ingyen elhagyhatta volna a Barcelonát. Messi júniusban válthatott volna klubot, pontosabban bonthatta volna fel a szerződését, de akkor a koronavírus miatt még meccseket játszott a csapat, Messiék szerint ezért annak az időpontnak is csúsznia kellene.

Most az a kérdés, hogy a klubvezetés elengedi-e ingyen a klublegendát, vagy köti az ebet a karóhoz, azaz 700 millió eurót kér érte, esetleg egy alacsonyabb összegben megállapodik a potenciális új csapatával vagy mindenki vár egy évet és Messi ingyen távozik, amikor lejár a szerződése. A Barca egyébként a hírek szerint kész újabb, kétéves szerződést kötni Messivel.

Ezeket az opciókat kell most áttárgyalni, kérdés, mennyi időbe telik majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!