A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sallai Roland a Freiburg új játékosairól és terveiről beszélt

Sallai Roland Magyarország magyar válogatott
Russia's defender Magomed Ozdoev vies with Hungary's forward Roland Sallai (L) during the UEFA Nations League football match between Hungary and Russia on September 6, 2020 at the Puskaas Arena in Budapest, Hungary. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Továbbra is alapember szeretne lenni Sallai Roland a német labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtjára készülő Freiburgban.A 23 éves támadó az M1 aktuális csatorna érdeklődésére szerdán beszélt a Bundesliga idényének kezdetről, csapata szombaton a VfB Stuttgart vendége lesz.

"Nem volt túl sok változás a keretben, ketten távoztak és néhányan jöttek, ők jól beilleszkedtek. Összeállt a csapat és a felkészülésünk is kiválóan sikerült. Nagyon bizakodóak vagyunk az első meccs előtt" - mondta Sallai, aki szerint a fiatal, "futós" együttes megismételheti tavalyi teljesítményét, amikor is a nyolcadik helyen végzett.

Sallai Roland szépségdíjas gólt rúgott az oroszok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A fiatal futballista megjegyezte, az előző idény második felére már alapembernek mondhatta magát, most ugyanitt szeretné folytatni, hiszen egy remek felkészülés van mögötte, aminek egy jó visszaigazolása volt a magyar válogatott legutóbbi két mérkőzése, Törökország és Oroszország ellen, utóbbi találkozón szépségdíjas gólt szerzett.

A nemzeti csapattal kapcsolatban hozzátette: az előző két találkozóból lehet építkezni, "jól nézett ki a csapat", de természetesen még vannak dolgok, amin csiszolni kell a bolgárok elleni októberi Európa-bajnoki pótselejtező előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!