Vágólapra másolva!
Hétfőn este a Premier League 17. fordulójában a bajnoki címvédő Liverpool 1-0-ra kikapott a Southampton otthonában, így Jürgen Klopp csapata sorozatban harmadik mérkőzésén maradt nyeretlen. A találkozó után a Liverpool edzője a játékvezetőt kritizálta két meg nem adott tizenegyes miatt, és az üldöző Manchester Unitednak is odaszúrt egyet.

A találkozó 50. percében a holland válogatott Georginio Wijnaldum lövését blokkolta kézzel Jack Stephens, nem sokkal később pedig Kyle Walker-Peters szabálytalankodott a kapura törő Sadio Manéval szemben, de mindkét esetben elmaradt a tizenegyes.

„Jól láttuk Mané esetét is, és tiszta tizenegyesnek tűnt. A kezezés is tiszta tizenegyesnek volt, én azonnal a negyedik játékvezetőhöz fordultam, de ő azt mondta, már ellenőrizték az esetet, nincs büntető. Azért valaki elmondhatná, hogyan sikerült ilyen gyorsan visszanézni az esetet különböző kameraállásokból" – mondta a meccs után Jürgen Klopp, aki a második helyen álló Manchester Unitednak is odaszúrt egyet.

– tette hozzá a német szakember, akinek a csapata továbbra is az élen áll az angol bajnokságban, de már csak a jobb gólkülönbségével előzi meg a Manchester Unitedot.

Jürgen Klopp csapata három mérkőzés óta nyeretlen Forrás: AFP/Adam Davy

Nem tisztünk igazságot tenni a kérdésben, de az tény, hogy a Manchester United az elmúlt két évben 43 tizenegyest kapott, ami elképesztően magas szám.

Csak a tavaly januárban szerződtetett Bruno Fernandes lőtt egy év alatt 15 gólt lőtt tizenegyesből...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!