A Manchester United hat játékosától is megválna a télen

Jessee Lingard Manchester United
Manchester United's English midfielder Jesse Lingard warms up prior to the UEFA Europa League semi-final football match Sevilla v Manchester United on August 16, 2020 in Cologne, western Germany. (Photo by Martin Meissner / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője a The Sun szerint télen jó néhány futballistájától megválna. A norvég szakember két nagy sztár leigazolását is tervezi legkésőbb nyáron.

A manchesteri együttesben hat játékos jövőre is kérdéses: A kapus Sergio Romero mellett a West Bromwich által is figyelt védő, Phil Jones, valamint a Newcastle által leigazolni kívánt Marcos Rojo is ott van közöttük.

Jesse Lingard is távozhat a télen Manchesterből Forrás: AFP/Martin Meissner

Kisebb meglepetésre Daniel James és Jesse Lingard sem biztos, hogy a Unitednél folytatja, ahogyan Brandon Williams is kölcsönbe kerülhet a Bayer Leverkusenben.

A Premier League második helyén álló együttes legkésőbb nyáron ismét megpróbálja leigazolni Jadon Sanchót a Borussia Dortmund csapatából. Továbbá Solksjaer az angol szélső csapattársát, Erling Haalandot is klubjában szeretné tudni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!