Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Liverpool öt meccse nem tudott nyerni a Premier League-ben, ráadásul a Burnley elleni hazai vereség azt jelentette csütörtök este, hogy megszakadt a csapat majdnem négy éven át tartó hazai veretlensége a bajnokságban.

Jürgen Klopp önkritikus volt a lefújás után, minden felelősséget magára vállalt.

„A vereség után és azt követően, hogy négy meccse gólt sem szereztünk, elég hülyén nézne ki, ha most a bajnoki címről beszélnék" – mondta Klopp, akinek csapata 1730 nap után kapott ki újra hazai pályán a PL-ben.

Jürgen Klopp csapata komoly gödörben van Forrás: AFP/Paul Ellis

„A srácok képesek innen is felállni, de érthető, hogy az önbizalmuk nincs az egekben. A támadóharmadban nem jó döntéseket hozunk, mindenki erről beszél, amitől csak nagyobb lesz a probléma. Ez a vereség felért egy óriási pofonnal.

mert az én dolgom, hogy a fiúk jó érzésekkel, önbizalommal lépjenek pályára. Ha valami nem megy, akkor keményebben, gyakrabban és hosszabban kell vele próbálkozni. Ma nem jött össze semmi, kár erről többet beszélni" – mondta Klopp a lefújás után.

A Liverpoolra ezt követően is nehéz sorozat vár, sorrendben a Tottenham, a West Ham, a Brighton, majd a Manchester City és a Leicester City következik majd a Premier League-ben, hétvégén pedig a Manchester United otthonában lép pályára az FA-kupában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!