A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ibrahimovic másfél hónap után visszatérhet

fbl Horizontal
A 39 éves Zlatan Ibrahimovic sorozatban a nyolcadik bajnoki mérkőzésén is eredményes volt, ezeken összesen 12 gólt lőtt
Vágólapra másolva!
Szombat este az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az AC Milan a Torino csapatát fogadja a San Siróban, és könnyen lehet, hogy a 39 éves Zlatan Ibrahimovic is visszatér a milánói csapatba.

A svéd szupersztár november 22-én két gólt lőtt a Napoli elleni rangadón, majd a találkozó 79. percben le kellett cserélni, mert megsérült a combhajlító izma. Ibrahimovc remek szezont produkál: a sérülése előtt 10 gólt lőtt nyolc forduló alatt, ráadásul a második és a harmadik fordulóban koronavírusos megbetegedés miatt nem játszhatott, így csak hat meccsen léphetett pályára az idei szezonban.

A Milan edzője, Stefano Pioli a mérkőzés előtti pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem számít Ibrahimovic játékára, a szombaton közzétett meccskeretben azonban ott van a 39 éves focista, akit könnyen lehet, hogy be is vetnek majd, hiszen a támadószekcióból a horvát Ante Rebic koronavírusos fertőzés, míg a török Hakan Calhanoglu bokasérülés miatt nem léphet pályára.

  • A Milan történetében csak egy játékos volt, aki ennél jobban kezdett egy idényt: a háromszoros aranylabdás Marco van Basten az 1992/93-as szezonban nyolc meccsen 12 gólt lőtt, míg az 1950/51-es idényben a svéd Gunnar Nordahl Ibrahimovichoz hasonlóan tíz gólt lőtt nyolc meccsen.
  • Az előző szezon utolsó két bajnoki mérkőzését is idevéve Ibrahimovic sorozatban a nyolcadik mérkőzésén volt eredményes volt, ezeken összesen 13 gólt lőtt.
  • Ibrahimovic egyébként a legidősebb játékos, aki legalább 10 gólt lőtt egy Serie A-s szezon első nyolc fordulójában. Előtte az akkor 29 éves Silvio Piola volt erre képes az 1942/42-as idényben.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!