Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolt a francia Yohan Croizet-t.

A 29 éves támadó középpályás legutóbb a belga első osztályban szereplő Oud-Heverlee Leuven csapatában futballozott. Az idei szezon elején öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Jupiler Pro League-ben, azonban tavaly október óta egyszer sem kapott lehetőséget.

Yohan Croizet kreativitására nagy szüksége van az Újpestnek Forrás: Belga via AFP/Luc Claessen

Croizet 2011-ben mutatkozott be az akkor francia másodosztályú Metz gárdájában, majd később 76 meccsen a belga első osztályban és 56 mérkőzésen az észak-amerikai MLS-ben (Sporting Kansas) is pályára lépett.

„Először is, büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, és szeretném megköszönni a bizalmat. Mielőtt idejöttem, beszéltem egy korábbi csapattársammal, Sallói Dániellel, aki sokat mesélt az Újpestről. Én is egy kicsit felkészültem, sokat olvastam és hallottam már a városról, ami rendkívül szép és izgalmasnak tűnik számomra.

Szeretem az egy az egy elleni helyzeteket, és igyekszem a legjobb minőségű játékot nyújtani a csapat számára" – nyilatkozta az Újpest FC honlapjának a francia középpályás, aki jövő hétfőn ünnepli majd a 29. születésnapját.

Mindent egy helyen az Eb-ről