Elárverezik Cristiano Ronaldo földhöz vágott karszalagját

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo holds his captain armband moments before he threw it to the ground and left the pitch at the end of the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Serbia and Portugal at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, on March 27, 2021. - Cristiano Ronaldo threw his captain's armband to the ground in anger after being controversially denied an injury-time winner as Portugal blew a two-goal lead against Serbia in World Cup qualifying. (Photo by pedja milosavljevic / AFP)
Vágólapra másolva!
Elárverezik Cristiano Ronaldo csapatkapitányi karszalagját, amit a Szerbia elleni világbajnoki selejtező utolsó perceiben dobott a földre. A portugálok sztárja hiába talált a kapuba 2-2-es állásnál, a játékvezető nem adta meg a gólt.

A felvételeken látható volt, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, de nem volt videobíró és gólvonal-technológia sem a meccsen, a játékvezetők pedig nem látták jól az esetet.

Ronaldo dühében eldobta a karszalagot és még a lefújás előtt elhagyta a játékteret. Később kiderült, hogy az elhajított karszalagot kedden már árverésen kínálták megvételre. Az aukciót egy jótékonysági szervezet indította, amely egy súlyos betegségben szenvedő, hat hónapos szerb kisgyermek műtétjére gyűjt pénzt.

A karszalagot egy pályamunkás juttatta el a szervezetnek, mely három napig kínálja megvásárlásra online az ereklyét.

Mindent egy helyen az Eb-ről