A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:

A németek bíznak benne, hogy játszhatnak a válogatottban az angliai légiósok

GES / football / DFB final training The team, 05.09.2018 MAN male professional footballer final training jersey emotion national jersey international MEN'S ball sports professional sports cheers senior team SPORT A team cheer FOOTBALL happy EMOTIONAL jubi
Itt még gyanútlanul sétálgatnak, Bierhoff kávéval a kezében
Vágólapra másolva!
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) igazgatója, Oliver Bierhoff bízik benne, hogy a szigorú beutazási korlátozások ellenére az Angliában játszók is csatlakozhatnak a válogatotthoz a közelgő világbajnoki selejtezőkre.

"Jelen állás szerint nem léphetnek pályára Németországban, így pedig semmi értelme nem lenne iderepülniük. Ugyanakkor folyamatosan egyeztetünk a düsseldorfi és a duisburgi egészségügyi hatóságokkal, és nem állunk rosszul" - mondta Bierhoff.

Az igazgató hozzátette, biztosak benne, hogy a Manchester Cityben szereplő Ilkay Gündogan, az Arsenalban védő Bernd Leno, illetve a Chelsea német triója, Timo Werner, Kai Havertz és Antonio Rüdiger is csatlakozhat a kerethez.

A szövetségi kapitány Joachim Löw pénteken hirdeti ki keretét, Bierhoff pedig kizárta, hogy az öt labdarúgó miatt más országban játsszák a vb-selejtezőket.

Németországban jelenleg a koronavírus mutációja miatt szigorú beutazási korlátozások vannak érvényben a Nagy-Britanniából érkezőkre, akiknek kéthetes karanténba kell vonulniuk. A rendelkezés a labdarúgókra is vonatkozik, éppen ezért több német klubcsapat is a Puskás Arénában játszott angol ellenfelével.

A német válogatott március 25-én Izland, hat nappal később Észak-Macedónia legjobbjait fogadja, a kettő között Romániában szerepel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!