Még több adat válik elérhetővé a Premier League rajongói számára kedvenceikről

Kevin De Bruyne Bruno Fernandes Manchester United Manchester City
Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (R) runs with the ball chased by Manchester United's Portuguese midfielder Bruno Fernandes (L) during the English Premier League football match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on March 7, 2021. (Photo by Dave Thompson / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Újabb adatszolgáltatásokat kínálnak az angol élvonal mérkőzései iránt érdeklődőknek a statisztikák szerint a világ legnézettebb labdarúgó-bajnokságának számító Premier League irányítói.

A csütörtöki bejelentés szerint a PL az Oracle-lel együttműködve bővíti újabb statisztikai mutatókkal az egyes meccsek elemzéseit, melyek mélyebb rálátást nyújtanak a pályán élőben zajló eseményekre.

A megállapodás értelmében a 2021/22-es szezontól kezdődően fogják megosztani a játékosok teljesítményére vonatkozó adatokat és meccsstatisztikákat a sok százmilliós szurkolótáborral a globális közvetítés során és a Premier League közösségi csatornáin.

Ily módon a meccsinformációk széles skálája válik majd azonnal elérhetővé a rajongók számára, akár otthonról nézik a mérkőzéseket, akár mobileszközeiken követik az eseményeket - áll a Premier League és az Oracle közös sajtóközleményében.

Új adat az úgynevezett átlagos felállás, amely nyomon követi az összes játékos helyzetét akkor is, amikor náluk van és amikor nincs náluk a labda.

Az élő győzelem-valószínűségszámítás kiszámítja annak esélyét, hogy egy csapat győzelmet vagy döntetlent ér el, a mérkőzés hátralévő részének 100 ezer különféle szimulációjával. A négyévnyi meccsadatokon alapuló modell figyelembe veszi, hogy egy csapat hazai pályán vagy idegenben játszik, az aktuális gólszámot, a pályán lévő játékosokat, a piros lapokat és a meccs hátralévő idejét.

A gólesély figyelő pedig méri annak a valószínűségét, hogy a labdát birtokló csapat milyen valószínűséggel szerez gólt az elkövetkező 10 másodpercben. Az eredmények többezer múltbeli mérkőzés adatain és a labdabirtoklás utolsó öt lépésén alapulnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!