Most a Liverpool játékosaira támadtak a Manchester United szurkolói - videó

fbl demonstration Horizontal
Demonstrators protest against Manchester United's owners outside Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on May 13, 2021, ahead of the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy május 2-án, úgy ezúttal is több száz Manchester United-drukker jelent meg az Old Trafford-stadionnál a Liverpool elleni találkozó előtt, hogy a klub tulajdonosai ellen tiltakozzon.

Azt a május 2-i meccset nem is lehetett megrendezni, miután a drukkerek a stadionba is bejutottak, ezért kellett csütörtök este bepótolni. De ez alkalommal sem maradtak otthon a MU szurkolói. Már stadion felé vezető úton hírt adtak magukról, amikor autókkal állták el a stadion felé tartó vendégcsapat busza előtt az utat.

Jürgen Klopp csapata ezúttal azonban már megérkezett a stadionba, ahol ismét több száz MU-drukker gyűlt össze, a tiltakozásokról már jól ismert zöld-sárga (a MU egykori elődjének, a Newton Heatnek a színei) füstgránátokkal felszerelve.

Jelentősebb összetűzésekre ezúttal nem került sor, a rendőrség csupán két embert vett őrizetbe, a második félidő elejére pedig a legtöbb drukker el is szivárgott a stadion környékéről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!