Mourinho felrúgná Cristiano Ronaldót

136555139 Horizontal
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (R) walks with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo at the end of the UEFA Champions League round of 16 second-leg match Real Madrid vs CSKA Moskva at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 14, 2012. AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma új vezetőedzője, José Mourinho azt nyilatkozta, hogy a Juventus sztárjának, Cristiano Ronaldónak nem kell félnie tőle, mert már túl öreg ahhoz, hogy a futballpályán szembeszálljon vele.

Az 58 éves portugál szakembert tavasszal nevezték ki az AS Roma edzőjévé, az olasz fővárosi klub a következő szezont már vele kezdi meg. Mourinho korábban már dolgozott Olaszországban, legnagyobb sikereit az Internél érte el, amikor 2010-ben megnyerte a bajnokságot, az Olasz Kupát és a Bajnokok Ligáját is a milánói csapattal.

A goal.com megírta, hogy a kétszeres BL-győztes trénertől megkérdezték, hogy honfitársának, Cristiano Ronaldónak - aki a Real Madridnál a játékosa volt - kell-e tartania tőle. A rendhagyó megnyilvánulásairól híres edző ezúttal is a maga megszokott stílusában válaszolt.

mondta viccesen a portugál tréner.

Mourinho a 2021/2022-es szezontól az AS Romát irányítja Forrás: AFP/Handout

Mourinho játékosként nem is alkotott maradandót, kisebb portugál klubokban játszott középpályásként, majd 1987-ben vonult vissza.

A Tottenhamtől kirúgott edző a következő szezonban az AS Romát irányítja, és leszögezte, nem szeretné magát összehasonlítani a klub korábbi trénereivel, és az Interrel idén bajnoki címet nyerő, majd távozó Antonio Contéval sem.

tette hozzá Mourinho.