Vágólapra másolva!
Az idei országos döntőbe jutott csapatok egyöntetű véleménye szerint is az egyik legszínvonalasabb, legkiegyensúlyozottabb döntő az idei, melyre a 2021-es Országos Mini-Futball Bajnokság tornagyőztesei (Odin Fiai, Todor Pet Bau Team Kft, Mates Team, Mad-Dogs, Hungarotarg ) mellett régiós bajnokságszervezőink bajnokai ( Szilasi és Barátai, Fékcentrum, Doppos-Pala FC ) és kupagyőztesei (Tbutoroutlet.hu-Lufthansa, Árpád FC ) kvalifikálták magukat. A Mad-Dogs végül nem tudta megvédeni a címét, a Todor Pet Bau Team Kft zárt az élen.

Talán az A csoport tűnt papíron erősebbnek, ezt is mutatja, hogy két kivételt eltekintve szoros mérkőzések zajlottak a Halászi Focisuli csepeli pályáján. A sláger az 1-1 volt, és ahogy az várható volt az egymás elleni mérkőzések kimenetele döntötte el a továbbjutó helyezések sorsát és sorrendjét.

A csoportot a 2019-ben országos döntőt játszó és Bajnokok Ligája induló Todor PET Bau Team Kft nyerte

meg, jobb gólkülönbséggel megelőzve a ceglédi Árpád FC-t. A csoport harmadik – szintén továbbjutó – helyét a Mates Team szerezte meg.

A B csoportot szászszázalékos mérleggel hozta a címvédő és Bajnokok Ligája győztes Mad Dogs.

Deményi Gábor fiait csupán a csoport zárómérkőzésén tudta megszorítani a végül másodikként továbblépő debreceni bajnok Fékcentrum. Csoportharmadikként a Szilasi és Barátai jutottak be a negyeddöntőkbe.

Kiváló meccseket játszottak a csapatok Forrás: Czifra Mária & Vaszkó Viktor/Czifra Mária & Vaszkó Viktor

Vasárnap koradélután a rájátszással folytatódott az országos döntő. Az elődöntőkbe jutásért lejátszott két összecsapáson nem született találat.

A tét súlya és a szemerkélő eső rányomta a bélyegét mind a Fékcentrum – Mates Team, mind az Árpád Fc – Szilasi és Barátai összecsapásokra,

melyek végül büntetőkkel dőltek el, mindkét esetben az utóbbi – csoportjában harmadikként végzett – csapat javára.

Remek meccset hozott a Todor Pet Bau Team Kft – Mates Team elődöntő, ahol Suscsák Máté duplájával igen hamar előnybe került a budapesti csapat.

A Mates próbált kapaszkodni a mezőnyben dominált is, azonban érződött kulcsemberei hiánya, a végén ráadásként Sós Márkó is betalált, kialakítva a 3-0-s végeredményt. Ugyanezt mutatta az eredményjelző a Mad-Dogs – Szilasi és Barátai összecsapáson ahol előbb Hosszú Ádám, majd Büki Baltazár, a meccs végén Nagy Dániel is gólt szerzett. A 2019-es döntő visszavágója következett tehát, ám előtte az a bronzmérkőzés, mely európai indulást ért. Ennek tudatában feszültek egymásnak a felek és előbb Kocsi Henrik, majd Seregy Tamás is betalált. Seregy az egész tornán jól irányította a Matest, akik a bronzmeccsen is domináltak és a második félidő elején

Branko Petric góljával át is vették a vezetést. Mint utóbb kiderült ez a találat a győzelmet jelentette a Mates Team csapatának, akik az Országos Mini-Futball Bajnokság harmadik helyezettjeként kvalifikálták magukat Európába.

Suscsák Máté megállíthatatlan volt Forrás: Czifra Mária & Vaszkó Viktor/Czifra Mária & Vaszkó Viktor

Gyors gólváltással kezdődött a döntő, melyet Hosszú Ádám találata nyitott már az első percben.

Nem sokáig tartott ki a Mad-Dogs előny. Az egész tornán remekül teljesítő Suscsák egy percen belül egalizált, remek mérkőzés alakult ki a 2021-es Országos Mini-Futball Bajnokság döntőjében. Az első félidőben nem született újabb találat, talán a Mad-Dogs dominált, ám az is lehet a Todor Pet Bau választotta inkább a védekező taktikát. A második félidő derekán Kállai István szerezte meg a vezetést a Todornak és bár a mérkőzés színvonala ezután sem esett vissza, újabb gól már nem született, így

a 2021-es Országos Mini-Futball Bajnokság Döntője a fővárosi Todor Pet Bau Team Kft csapatának győzelmével ért véget.

A Mad-Dogs 2017 óta először veszített döntőt, ám ez mit sem von le Deményi Gábor csapatának érdemeiből, akik

címvédőként ott lesznek az EMF Bajnokok Ligájában Riminiben szeptember 01-05. között. Magyar bajnokként a Todor Pet Bau Team Kft is kvalifikálta magát,

míg a harmadik európai induló az a Mates Team, akiknek már nagyon érett ez a siker.

A magyar bajnok Todor Pet Bau Team Kft Forrás: Czifra Mária & Vaszkó Viktor/Czifra Mária & Vaszkó Viktor

„Maximális tisztelet és köszönet mindenkinek, aki szerepet vállalt a döntő megszervezésében. Büszke vagyok a csapatokra, csapatvezetőkre, akik végig partnerek voltak abban, hogy ez a döntő így sikerüljön. Gratulálok Nektek! Köszönöm kollégáim kitartó munkáját valamint a Csepeli Halászi Focisuli segítségét abban, hogy a 2021-es országos döntő ismét itt kerülhetett megrendezésre.

– mondta Pinkóczi Tibor, az Országos Mini-Futball Szövetség alelnöke.

Az Országos Mini-Futball Bajnokság végeredménye:
1. Todor Pet Bau Team Kft (Budapest)
2. Mad-Dogs (Budapest)
3. Mates Team (Maglód)
4. Szilasi és Barátai (Budapest)

Az Országos Mini-Futball Bajnokság különdíjasai:
A döntő játékosa: Kállai István (Todor Pet Bau)
A legtehetségesebb játékos: Nádasi Kornél (Szilasi és Barátai)
A legrutinosabb játékos: Branko Petric (Mates Team)
Gólkirály: Büki Baltazár (Mad-Dogs)
A torna kapusa: Kovács Martin (Árpád FC)
A torna játékosa: Suscsák Máté (Todor Pet Bau)

Az Országos Mini-Futball Bajnokság legjobb góllövői:
7 gólos: Büki Baltazár (Mad-Dogs)
6 gólos: Suscsák Máté (Todor Pet Bau)
5 gólos: Seregy Tamás (Mates Team)

Petru Adochiti, csapatvezető – Todor Pet Bau Team Kft

„Köszönöm a csapatnak a remek focit és színvonalas torna megrendezését az Országos Mini-Futball Szövetségnek! Köszönet illeti szurkolóinkat is! Tisztelet!"

Závodszky Ádám – Todor Pet Bau Team KFT

„Siker! Ez tényleg nagybetűs siker a javából. Úgy gondolom, hogy a csapat minden egyes tagja nagyon sokat tett az elmúlt hetekben-hónapokban azért, hogy ez a siker a mienk legyen és úgy gondolom, hogy meg is érdemeltük. Egy kifejezetten erős csoportot sikerült szombaton első hellyel abszolválnunk, majd ezt a lendületet és szervezettségét kihasználva végül a tornát is megnyernünk. Gratulálunk az összes csapatnak! Bízunk benne, hogy találkozhatunk Riminiben és együtt küzdhetünk Magyarországért! Külön köszönetet szeretnék mondani a csapat nevében Adochiti Petrunak, aki nélkül ez az egész elképzelhetetlen lett volna és lenne a mai napig! Köszönjük a szervezést a szövetségnek!"

Barabás Miklós – Todor Pet Bau Team KFT

„Az egész héten már fejben az országos döntőre készült a csapat, tudtuk, hogy az év legfontosabb tornáján csak maximális koncentrációval lehet jó eredményt elérni. Nem titkolt célunk volt a döntőbe jutás, ami biztos olaszországi részvételt jelenthetett számunkra. Nagyon boldogok voltunk, amikor ez sikerült, és amikor kiderült, hogy az ellenfelünk a Mad Dogs csapata lesz, akkor biztossá vált, hogy a Bajnokok Ligájába jutottunk. A felszabadultság jellemezte a döntőben a csapatot, valamint ugyanaz az akarat és fegyelem, amit a korábbi meccseken is mutattunk, ez vezetett a sikerhez. Mind a két nap nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a hangulat, a szervezés azt gondolom kifogástalan volt és minden eddigit felülmúlt külcsínben. Minden adott volt, hogy a csapatoknak csak a játékra kelljen koncentrálniuk, és remek mérkőzéseket láthattak a kilátogatók. Az ilyen rendezvények viszik előre ezt a sportágat. Köszönjük a lehetőséget, és találkozunk Olaszországban, ahol minden résztvevő magyar csapatnak sok sikert kívánunk, hajrá magyarok!"

Suscsák Máté, a torna játékosa – Todor Pet Bau Team KFT

„Egy remek rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, kiváló csapatokkal, parázs meccsekkel. Jó érzéssel tölt el, hogy a torna legjobb játékosa díjat elnyerhettem egy ilyen színvonalas tornán, de még jobb érzés, hogy a csapatot segíteni tudtam fontos gólokkal, és végül elértük a kitűzött célt és kijutottunk Olaszországba a Bajnokok Ligájába. Remélem ott is kitart a jó formánk és jó eredményt tudunk elérni. Hajrá magyarok."

Nádasi Kornél, a legtehetségesebb – Szilasi és Barátai

„Ismét egy nagyon jól megszervezett tornán vettünk részt. Sajnos a végére elfáradtunk, de mindenki szívét lelkét beletette. Nagyon megtisztelő, hogy ennyi jó játékos mellett én kaptam meg ezt a díjat."

Branko Petric, a legrutinosabb – Mates Team

„Nagyon köszönöm a lehetőséget a csapat nevében is, hogy részt vehettünk az országos döntőben. Minden mérkőzés kiélezett jó csapatok ellen volt. A szervezés profi a helyszín tökéletes volt. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen rangos eseményen kiérdemeltem ezt a díjat és köszönöm a Mates Teamnek is, hogy hozzásegített engem."

Mindent egy helyen az Eb-ről