Cristiano Ronaldo visszatérhet Manchesterbe

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo leaves the J-Medical after the medical visits before the new seeason, in Turin, Italy on 26 July 2021 (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Érdekes cikk jelent meg a francia L'Equipe oldalán, eszerint nem kizárt, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan aláír a Manchester City csapatához.

A L'Equipe-nél már azt is tudni vélik, hogy a Manchester United és a Real Madrid korábbi, a Juventus jelenlegi játékosa már több City-játékossal is felvette a kapcsolatot és könnyen lehet, hogy újra a Premier League-ben szerepel majd.

Cristiano Ronaldo hamarosan távozhat Olaszországból Forrás: NurPhoto via AFP/Alberto Gandolfo/NurPhoto/Alberto Gandolfo

Cristiano Ronaldo szerződéséből a Juventusszal még egy év van hátra, de az olaszok nem szívesen fizetnék az ötszörös aranylabdás csillagászati fizetését.

A transzfer részeként több játékos is Manchesterből a Juventushoz kerülhet, a franciák szerint Bernardo Silva és Aymeric Laporte klubváltására van esély, de azt leszögezik, Cristiano Ronaldo érkezésére csak akkor van esély, ha Pep Guardiola csapat nem tudja megszerezni az elsőszámú célpontot, Harry Kane-t.