Keresi az MLSZ a nézőtéri rendbontókat

Horizontal
England's forward Raheem Sterling celebrates the 0-1 during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group I football match between Hungary and England, at the Puskas Arena in Budapest on September 2, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos oladlán jelent meg egy közlemény, miszerint zajlik az angolok elleni világbajnoki selejtezőn nézőtéri rendbontást elkövető szurkolók azonosítása. A renitensek komoly büntetésre számíthatnak.

A Puskás Arénába kilátogató hatvanezer szurkoló elsöprő többsége sportszerűen, a magyar válogatottat biztatva drukkolt még akkor is, amikor már vesztésre állt a csapat. Éppen az ő védelmükben van szükség a rendbontók beazonosítására és szigorú megbüntetésére.

A pályára lépő, a fénygránátot és a poharakat bedobó szurkolók azonosítása zajlik. Ellenük megtette/megteszi a rendőrségi feljelentést az MLSZ. Az esetleges pénzbüntetést polgári peres eljárás keretében a szövetség az elkövetőkre hárítja, emellett a sportrendezvényekről történő 2 éves kizárásra számíthatnak az eljárás végén - olvasható a szövetség állásfoglalása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!