Cristiano Ronaldo üzent a Manchester United elképesztő fordítása után

Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Champions league group F football match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on October 20, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerda este a Manchester United kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re legyőzte otthon az Atalanta csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Az angol sztárcsapat győztes gólját az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo lőtte, aki egymás utáni harmadik BL-találkozóján volt eredményes. A mérkőzés végén a portugál támadó üzent a szurkolóknak és az ellenfeleknek.

A Manchester United 36 éves klasszisa az Instagram-oldalán üzent a lefújást követően:

"Az Álmok Színháza tombol! Továbbra is életben vagyunk! Mi vagyunk a Manchester United, és soha nem adjuk fel! Ez az Old Trafford!"

Ronaldo a 81. percben fejjel vette be az Atalanta kapuját, ezzel pedig már összességében 137 találatnál jár a legrangosabb európai kupasorozatban. A portugál klasszis így mindhárom eddigi BL-csoportmeccsén betalált, nyári visszatérése óta pedig nyolc mérkőzésen hat gólnál jár a Unitedben.

Győzelmével a Manchester United három forduló után hat ponttal vezeti az F csoportot.