A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Bognár György, az NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője nem titkolta csalódottságát a Ferencváros elleni mérkőzés után, és kijelentette, manipuláltan húzgálják a vonalakat a játékosok lábánál, amikor a lest állapítják meg a VAR-szobában.

A címvédő Ferencváros nagy iramú, fordulatos, izgalmas mérkőzésen nyert Pakson vasárnap este az NB I 8. fordulójának rangadóján. A mérkőzésen Bognár Tamás játékvezető mindkét oldalon visszavont egy-egy gólt, és többször is kérte a videobíró segítségét, amire nem egy döntése során támaszkodott. Bognár György, a paksiak vezetőedzője szerint azonban mégsem születtek objektív, elfogulatlan döntések, és ezek többnyire a tolnai csapatot sújtották.

"Jó felfogásban játszottunk, ami ma bennünk volt, azt kiadtuk magunkból. Ma sem kaptunk egyenlő bánásmódot, VAR ide, VAR oda. A tizenegyes rendben volt, a les az les. De hogy lehet belenyúlni a hetvenedik percben egy ilyen sárga lappal, aminél az is kétes, hogy egyáltalán szabálytalan volt-e, de szándékosság biztosan nem volt. Ez a meccs négy-három lehetett volna valakinek, ha hagynak minket játszani. Azért vagyok dühös, mert az első félidőben Civicet és Besicet is két sárga lappal ki lehetett volna állítani, de a bíró odament, és a fülem hallatára azt mondta: ez volt az utolsó. A Szélpálnak miért nem az volt az utolsó?!

Jó lenne tanulni az eddigi hibákból. Ezért gratulálok a csapatomnak: nem érdemeltünk volna vereséget. Nem alszom nyugodtan, mert nagyon fáj, hogy nem vagyunk egyenlően elbírálva. A Ferencváros mindig élvez némi előnyt, még így is, hogy vissza lehet nézni az eseteket" - idézi a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elhangzottakat a Nemzeti Sport Online cikke.

Bognár György a csapata játékával elégedett volt, a játékvezetéssel azonban már a legkevésbé sem Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt hozzátette: benne volt a mérkőzésben a vendégek győzelme, de akkor sem érzi úgy, hogy egyenlőek lettek volna a feltételek.

Végül Szélpál első sárga lapjáról is kifejtette a véleményét, arról, amelyet a szünet előtt kapott, amikor a játékvezető előbb műesésért sárga lapot adott Tokmac Nguennek, majd hosszas videózás után visszavonta azt, büntetőt ítélve a Ferencvárosnak, és Szélpálnak lapot adva.

„A VAR hülyét csinált a bíróból" – kommentálta az esetet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!