A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zidane is a Real Madrid sztárjának adná az Aranylabdát

Real Madrid v Sevilla FC - La Liga Real Madrid LaLiga men soccer 2020-21 2020 2021 Di Stefano agency wire Sevilla Sevilla FC Horizontal FOOTBALL SPORT STADIUM FIFA GAME GOAL
Zinedine Zidane of Real Madrid during the Spanish Liga Santander match between Real Madrid and Sevilla FC at at Estadio Alfredo Di Stefano in Madrid, Spain. (credit: Indira) (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid korábbi játékosa és vezetőedzője, Zinedine Zidane szerint a honfitársa, Karim Benzema megérdemli az Aranylabdát.

A francia szakember - aki játékosként 1998-ban elnyerte a rangos díjat - úgy véli, a Real csatára évek óta topszinten teljesít és remek formája miatt abszolút megérdemli, hogy ő kapja 2021-ben az Aranylabdát.

méltatta honfitársát Zidane.

Zidane Benzemának adná az Aranylabdát Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

tette hozzá az edzőként háromszoros BL-győztes tréner.

A Marca megírta, hogy nem Zidane az egyetlen francia, aki Benzemát tartja a legjobbnak, ugyanis az Arsenal legendás menedzsere, Arsene Wenger is maximálisan elismeri a támadó képességeit, valamint a francia válogatott kapusa, Hugo Lloris szerint is megérdemelné a nívós elismerést a Real csatára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!