A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Csütörtökön az olasz AS Roma súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett a norvég Bodö/Glimt vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének harmadik fordulójában. A norvégok már a sorozat megnyeréséről beszélnek, miközben Mourinho szerint csak a norvégok első csapata jobb volt, mint az olaszok B sora, és nem történt ezen felül semmi érdekes.

A norvég szövetségi kapitány, Stale Solbakken szerint a Glimt sikere a norvég futball történelemkönyvének arany oldalaira kívánkozik.

„Ilyen eredményre senki nem számított, ez a történelemkönyvekbe kívánkozik. Az eredmény extrém" – mondta Solbakken, aki szerint a Glimt több játékosa is követheti majd Jens Petter Hauge példáját, aki a Milan elleni sikeres szereplés után végül a sztárcsapatban kötött ki.

„Szinte biztos voltam benne, hogy jó meccset játszik a két csapat és pontot szerez a Bodö/Glimt. De ilyesmire nem számítottam. Ez az eredmény végigsöpör majd a világon, az edzők és a játékosok is rivaldafénybe kerülhetnek" – mondta Solbakken, aki szerint az olaszok azért megbocsáthatnak majd Mourinhónak.

Mourinho érthetően ideges volt a meccsen Forrás:

„Szerintem ez igazi mélyütés volt neki, így biztos vagyok benne, hogy a következő meccsét megnyeri majd. A csoportból is továbbjuthat még a Roma, a Napoli elleni meccs előtt pedig sok játékos pihenhetett, ez is pozitív" – tette hozzá a kapitány.

„Az ő első csapatuk jobb, mint a mi második együttesünk, azaz összességében jobb játékosaik voltak a pályán" - jelentette ki a találkozót követően José Mourinho, aki pályafutása 1008. mérkőzésén először volt szemtanúja, hogy tanítványai hat gólt kaptak.

Mourinho arról beszélt, hogy a legjobb szándékkal próbált pihenőt adni a legjobbjainak, de a rivális ezt megbüntette.

Mourinho korábban még soha nem kapott edzőként hat gólt egy meccsen, ötöt legutóbb 2010-ben a Real Madrid mestereként a Barcelonától.


A Rosenborg korábbi legendás edzője, Nils Arne Eggen is dicsérte a hazai csapatot, amely szerinte a végső sikerre is esélyes lehet.

Mourinho edzői pályafutása legnagyobb vereségébe szaladt bele Forrás:

Eggen szerint nehéz összehasonlítani a Glimt és a Rosenborg korábbi sikereit, utóbbi ugyanis a Bajnokok Ligájában ért el remek eredményeket, ráadásul itt nyert szintén 6-1-re a a svéd Helsinborgs ellen a Rosenborg 21 évvel ezelőtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!