Együtt ebédeltek a Manchester United focistái, megbüntették Ronaldót

fbl Horizontal MAKING A FACE
Manchester United's Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Champions League group F football match between Atalanta and Manchester United at the Azzurri d'Italia stadium, in Bergamo, on November 2, 2021. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United játékosai csaptatösszetartó ebéden vettek részt csütörtökön a hétvégi Manchester City elleni városi rangadó előtt, Ronaldo azonban keserű szájízzel távozott.

Solskjaer abban reménykedett, hogy a közös ebéd még inkább összekovácsolja csapatát a hétvégi meccs előtt, ezért abba az olasz étterembe vitte el játékosait, ahol anno Sir Alex Fergusonnal és Ed Woodwarddal tárgyalt a vezetőedzői munkáról.

Ronaldo parkolási bírságot kapott Forrás: Zenpix

A csapat tagjai meglehetősen hétköznapi viseletben érkeztek, ehhez képest Ronaldo elegánsan. A portugál The Sun információi szerint azonban az ebédje alatt parkolási bírságot kapott az ötszörös aranylabdás, ugyanis rossz helyen állt meg a Range Roverjével. A MU brazil középpályása, Fred hasonlóképpen járt, ugyanis közvetlenül az étterem előtt tette le a Bentleyét, amivel megszegte a parkolási szabályokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!