A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rá sem lehet ismerni a Chelsea korábbi focistájára, annyira megváltozott - kép

FBL-C1-CHELSEA-BARCELONA-LAMPARD-CELEBRATION Horizontal
Mateja Kezman bajnoki címet és angol Ligakupát is nyert a Chelsea-vel
Vágólapra másolva!
A Chelsea korábbi támadója, Mateja Kezman kilenc éve vonult vissza a profi labdarúgástól, azóta keveset lehetett hallani az egykori szerb válogatott focistáról, ám most több kép is megjelent az interneten róla, és szinte rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott.

A 42 éves exfocista pályafutása csúcsán Európa egyik legveszélyesebb góllövője volt, szerepelt a szerb Partizan, a holland PSV, az angol Chelsea, a spanyol Atlético Madrid, a francia PSG és az orosz Zenit labdarúgócsapatában is. Majd rövid ideig a hongkongi South China labdarúgócsapatát is erősítette, mielőtt 2011-ben bejelentette visszavonulását.

Mateja Kezman bajnoki címet és angol Ligakupát is nyert a Chelsea-vel Forrás: AFP/Odd Andersen

Ezt követően Szerbiában az FK Vojvodina csapatánál dolgozott sportigazgatóként, jelenleg pedig játékosügynökként tevékenykedik. Kezman többek között a Lazio sztárjának, Sergej Milinkovic-Savicnak is az ügynöke.

Íme, néhány friss kép az egykori szerb válogatott labdarúgóról:

Szinte fel sem lehet ismerni a Chelsea egykori játékosát Forrás: Twitter

Kezman az angol élvonalbeli Chelsea-nél szerzett hírnevet magának, miután a londoni együttes 2004-ben 5,3 millió fontért szerződtette a PSV Eindhoventől. A szerb csatár Hollandiában 122 meccsen 105 gólt szerzett, így nem véletlen, hogy felhívta magára José Mourinho figyelmét, ám a Chelsea-nél nem találta meg a számításait, – 41 meccsen hét gólt lőtt – így mindössze egy szezont követően távozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!